Dugnad på Solåsen helgen 14.-15. mai.

Dugnad på Solåsen
Stort oppmøte og god stemning på en tidligere dugnad på Solåsen.

Endelig vår! Og med det oppforderer vi alle i nabolaget til å bli med på en felles innsats for å gjøre Solåsen hyggelig og ryddig til 17. mai og inn mot sommeren. Det blir ikke fellesdugnad, men vi oppfordrer alle til å rydde i egne nærområder lørdag 14. og/eller søndag 15. mai. Plukk søppel, rak løv og kvist og klipp hekker og busker så de ikke vokser ut i veiene og skaper dårlig sikt osv.

Ta en titt på beskjæringsreglene til Statens vegvesen.

Ingen innsamling av hageavfall

Da vi har svært få betalende medlemmer i Solåsen vel, har vi dessverre ikke penger til å samle inn privat hageavfall denne våren slik vi har gjort tidligere år. Medlemskontingenten er viktig bidrag til å få gjort ting i nærmiljøet vårt, for å nevne noen eksempler: bygging av bro i Bergerskogen, ny lekeplass i Solstubben, innsamling av hageavfall på våren og rydding av busker og kratt på høsten.

Vi vil i løpet av mai sende ut faktura på medlemskontingenten vår som er frivillig å betale, men som vi oppfordrer alle til å betale slik at vi også fremover kan prioritere oppgaver i nærmiljøet vårt.

Vel møtt!

Ta gjerne med kaffekoppen ut og slå av en prat med naboen, så håper vi på fint vær og en hyggelig dugnadsfølelse på Solåsen!

Solåsen vel på Facebook

Bli gjerne med i facebook-gruppen til Solåsen vel. Her legges det ut informasjon fra styret og det er åpent for å diskutere ting som skjer i nabolaget, stille spørsmål, be om hjelp, avtale lekeplasstreff og kaffetreff osv.

Styret i Solåsen Vel