Innkalling til årsmøte 2017

 

Det innkalles herved til årsmøte i Solåsen Vel og Solåsen veilag. Årsmøtet er fastsatt til torsdag 15. juni kl. 19.00 på Ekelund eldresenter. Årsmøtet i Solåsen Vel kombineres med årsmøte i Solåsen veilag. Møt opp! Og det er ingen fare for å bli presset inn i noe tillitsverv – valgkomiteen har allerede kommet fram til et forslag.

Sakspapirer til de to møtene finner du her: Sakspapirer_årsmøtet_17

Det gjøres oppmerksom på at etter vedtak på fjorårets årsmøte vil alle hus­stander på Solåsen som bruker velveiene, måtte betale kontingent til Solåsen veilag. Det gjelder så godt som alle. Medlemskap i veilaget er pliktig for alle husstander. Kommunen står for snøbrøyting og skifting av lyspærer, men øvrig vedlikehold må veilaget stå for. I løpet av det kommende året sikter vi mot nødvendig nyasfaltering av veiene som trenger det.

Vi minner samtidig om at det er supert om vi kan få e‑postadressen din. Vi har nå e-postadresser til litt under 2/3 av husstandene i vellet, og det er ganske tungvint å måtte gå rundt i postkassen til de resterende drøyt 80 boligene. Så send e-postadressen til kontakt@solasen.org, så får du løpende informasjon fra Solåsen Vel og fra veilaget.

 

Med vennlig hilsen styret i Solåsen Vel og Solåsen veilag

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *