Godt oppmøte på dagens dugnad!

Takk til alle som deltok på dagens dugnad. Godt oppmøte gjorde at vi fikk gjort mye i dag. Over 25 voksne og et titalls barn deltok på dagens dugnad, som omfattet alle vellets veier og lekeplassen. Ca halvparten bidro med innsanking av rask og avfall langs veiene.

Team_soppel

Et annet arbeidsteam vandret seg gjennom vellets veier for å tette hull i asfalten på både veilagets og kommunens (!) veier. Vi har ikke fått så mange innspill på hvor det er hull i asfalten, så det ble litt etter husken hvor hullene er. Forhåpentligvis fikk vi tatt de groveste hullene, men mange steder er asfalten så dårlig at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne reperasjonene. Dette får vi komme tilbake til.

Arbeidskarer

Ikke minst fikk lekeplassen en skikkelig oppgradering i dag. Busker og kratt og annet som spirer ble kuttet og samlet. Et team satte også opp et huskestativ. Selve huskene mangler fortsatt da vi venter med dem til vi får fundamentert stativet i bakken. Satser på at vi får dette på plass i løpet av uka.

Lekeplassen

En ting var at det var gledelig med mange på dugnad, men en annen ting var at det var så hyggelig å være med. Mange barn samlet seg på lekeplassen og deltok på sin måte i arbeidet, fra klipping av småtrær til «testing» av huskestativ.

Ivrige_tilskuere

Som lovet stilte vellet med øl, saft og kjeks, men Karen Løken var ikke dårligere enn at det også havnet både sjokoladekake og kaffe på bordet.

Karen

Sjokoladekake

Dugnaden ble rett og slett et sosialt møtested hvor det ble diskutert idéer om alt fra petanque-mesterskap på lekeplassen til hvordan løse jordas klimaproblemer (var det noen som skrev ned den løsningen vi hadde der?). Veldig gøy og inspirerende for fortsettelsen. Håper mange har lyst å fortsette diskusjonene og tenke nytt på sommerens generalforsamling.

Takk for denne gang og minner til slutt om at det kjører en bil gjennom vellet nå på mandag og tar med hageavfall fra både fellesområder og private eiendommer.

Beste hilsen styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *