Dugnad på Solåsen 6. mai 2017 kl. 1300

Renova henter hageavfall langs vellets veier på mandag 8. mai.
Renova henter hageavfall langs vellets veier mandag etter dugnaden.
Dugnad på fellesarealene lørdag 6. mai kl. 13.00

Det nærmer seg 17. mai, og vi må gjøre det fint rundt oss. Den årlige dugnaden på fellesarealene går av stabelen lørdag 6. mai kl. 13.00. Oppmøte som vanlig i krysset Solåsveien/Øvre Solåsen.

De som ikke kan stille, oppfordres spesielt til å rydde søppel og kvist i egne nærområder.

Innsamling av hageavfall

Nytt av året er at også privat hageavfall vil bli samlet inn ved hjelp av en komprimatorbil som kommer mandag 8. mai. Hageavfallet legges ved postkassene. Det er kun hageavfall som blir tatt med på bilen. Vi ønsker at beboerne har gjort alt klart for henting slik at det ikke løper for mye tid på behandling av ukurant avfall. Eventuelle trær/greiner bør være kuttet i håndterlige lengder slik at de lett kan mates inn i bilen. Løv, gress og smårusk kan samles i sekker slik at de bare kan tømmes inn i bilen. Hageavfallet må ligge ved postkassen i eiendommens innkjørselen slik at det er synlig når bilen passerer.

Vanlig avfall (restavfall) som plukkes på dugnaden langs veiene og på fellesområdene, skal legges i svarte søppelsekker og leveres inn på oppmøtested for dugnaden. Dette blir kjørt til Teigen etter dugnaden. Søppelsekker utdeles på oppmøtestedet i krysset Solåsveien/Øvre Solåsen.

Vi skal også gjøre i stand ballplassen for sommeren. Målene skal sikres og huskestativ settes opp. Dessuten må ugress og kratt bort.

På dugnaden vil vi også prøve å få fylt igjen hull i asfalten på velveiene. Skriv inn på facebook-siden til Solåsen Vel hvor det er hull som bør fylles. www.facebook.com/solaasen.vel

Saft og øl til de som deltar. Vel møtt 🙂

Kontaktperson for dugnaden: Ole André Sivertsen, tlf. 957 54 709.

Vennlig hilsen styret i Solåsen Vel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *